- Skiba
2008.11.17 18:37 -
-
Słyszeliście o takim CMSie ThePortal 2? Są dwie wersje Standardowa czyli pełna i wersja dla klanów(w trakcie tworzenia).Testowałem go i muszę stwierdzić że jest on prosty w obsłudze,
wygodny i ciągle rozbudowywany.Podaje adresik http://theportal2.pl
-
Słyszeliście o takim CMSie ThePortal 2? Są dwie wersje Standardowa czyli pełna i wersja dla klanów(w trakcie tworzenia).Testowałem go i muszę stwierdzić że jest on prosty w obsłudze,
- riklaunim
2008.11.17 22:22 -
-
Kolejny nieznany "CMS". Zbawieniem dla strony nie będzie "specjalny" CMS, a po prostu zawartość strony przedstawiona w czytelny sposób. Strona co podałeś wygląda dość amatorsko i tyle pewnie wart jest ten skrypcik.
Chcesz mieć stabilność i możliwości - stosuj znane i sprawdzone rozwiązania.
-
Kolejny nieznany "CMS". Zbawieniem dla strony nie będzie "specjalny" CMS, a po prostu zawartość strony przedstawiona w czytelny sposób. Strona co podałeś wygląda dość amatorsko i tyle pewnie wart jest ten skrypcik.
- kozlarz
2008.11.22 22:43 -
-
ja się nie zgodzę z przedmówcą. ThePortal 2 jest bardzo dobrym cms'em i przypadł mi do gustu. zrobiłem na nim 2 strony i nie narzekam, ba mam komfort pracy przy zarządzaniu nią. ;]
właśnie te znane są przereklamowane, jak patrze na strony zrobione na php fusion to aż mi się nie dobrze robi, a jak pomyślę, że na nim własnie "napaleni 13 latkowie" robią swoje pierwsze strony typu: strona o mnie, strona mojej klasy, strona mojego psa.... (m,ogę tak wymieniać w nieskończonośc). ThePortal 2 się wybił ponad inne CMS'y tym że (pozwole sobie to tak nazwać) ściąam darmową templatkę i mam już ją w CMS'sie. Tak właśnie prosto dostosowywuje się szablony!.
ogólnie to polecam go wszystkim! ;)
-
ja się nie zgodzę z przedmówcą. ThePortal 2 jest bardzo dobrym cms'em i przypadł mi do gustu. zrobiłem na nim 2 strony i nie narzekam, ba mam komfort pracy przy zarządzaniu nią. ;]
- riklaunim
2008.11.23 12:53 -
- Każdy liczący się CMS ma takie opcje ;)
- kozlarz
2008.11.24 22:18 -
- ale ja wole ThePortal 2 od Joomli, bo jest po prostu bardziej rozszerzalny i łatwo integralny dla mnie