Jesteś tutaj: Strona Główna > Indeks Forum > CMS > MDpro
Grawen
2008.08.19 20:29
  • mam problem z długością linków w mdpro. Mogę dodać link o max dł. 100 znaków. Przerabiałem w katalogu web_links admin.php , wl-addlink.php oraz pninit.php jednak nie wiem czemu nie działa. Zmieniłem wartości ze 100 na 300
    "._PAGEURL.": "; i wszystkie podobne z "url" , jednak nie działa. Chmody mam zmienione na 777-katalog oraz 666-pliki. Nie wiem za bardzo gdzie i jak zacząć, aby nikt mnie nie obrzucił, że zaśmiecam forum. Proszę o pomoc i pozdrawiam.
Grawen
2008.08.19 20:59
  • hmm, wyszukiwalem juz programem wartości 100 oraz maxlength=\"100\" również "url" w calym katalogu z mdpro, no i nie znalazlem już tam za bardzo niczego, czego bym nie zmienił na 300. moze powinienem poszukac innych np. Name , czy coś innego nie wiem sam , dlatego proszę o pomoc (szukalem i w tekscie i w kodzie plikow .php). Mam wersje 1075 mdpro. Rany stoje z robotą w polu przez te linki i juz mi ręce opadają. Może ominąłem jakąś funkcję ?? Ale jaką ;) haha ??? Jak może mi kesz blokować bo nie rozumię ??
riklaunim
2008.08.20 0:10
  • może kesz ci trzyma starą wersję? albo to w innym miejscu siedzi.
Grawen
2008.08.25 3:14
  • Hmm, nikt nie odpisuje... W tym czasie nie znalazłem nadal nic , co rozwiązałoby mój problem... nie chcę zamieszcać pliku admin.php z katalogu Web_links bo sądzę, że jest za długi. Może mógłby ktoś zerknąć na niego okiem, gdybym przesłał go na PW. zamieściłbym potem fragment kodu, który został poddany przeróbce na forum. Proszę jeszce raz o pomoc.
riklaunim
2008.12.03 12:04
  • MD-Pro jak i okolice jest już praktycznie zapomniany. Modyfikacja czegokolwiek w takim CMSie wymaga sporo męczenia się ;) Ja ci raczej nie pomogę.